Wednesday, 13 May 2009

My Collections

Hello .. hari ni rasa rajin pulak nak menempek gambar colection yang ada di rumah...
Kebanyakannya aku beli dengan bloggers dan barang yang aku jual sendiri..






























Yang ni dari collection aynsley.. 'grotto rose', first time tengok dah tertarik.. bunga roses dia halus dan meriah.. huhhhh.. suker sangat...















Ini pun semua royal albert... dah lama teringin nak beli musical cup " old country roses".. akhirnya dapat di ebay tapi mahal juga bila campur shipping.. huhu pejam mata jer lah..
Yang ada roses tu " botanical teas" beli dengan Tini.. nasib baik tini reserve utk mel tau... kalau tak melepas... cantik sangat bunga rose dia sekumtum.. tapi nak beli lagi .. dah habis..
Yang April tu "flower of the month series" , ingat nak kumpul every month.. tapi baru dapat satu bulan.. hahah..


Ini royal albert "english beauty".. nampak macam antik sikit design dia..dan tanah dia pula kekuningan.. tapi yang best ada gold kat tepi dia.. memang suker...












My dry kitchen... mostly barang yang mel jual...


























Ini aku punya portmeirion "botanic roses"..
beli kat Janine.. masa tu ada sale 20%.. so yeppi...






























No comments:

Post a Comment