Wednesday, 24 June 2009

Daniel's show

Pagi tadi kelas reception & early years buat stage show, parent dijemput, semua student n teachers pun ada... Daniel memang excited sangat , rupanya Mrs Saad janji nak belanja ice cream after the show.. no wonder.. huh, so masa drive ke sekolah aku sapa Daniel..." Dan... when u on the stage , u must look for me ya coz im there watching your show" ... Daniel say..." Ok.. ma.." n sambung membuli bibik ida...
Sebab pengalaman yang lepas.. Daniel macam tak nampak aku.. beria ia aku melambaikan tangan kepada Daniel.. dia buat de'k jer...

Bila aku tengok tadi banyak betul perubahan Daniel, kalau dulu dia pemalu, tak confident tapi tadi aku tengok .. bukan main excited , tak malu dan confident.. tapi bila turn Daniel baca petikan drama tu dia tergagap sekejap... dengan bantuan Ms Andrea... ok semua selesai... well done!!

Alhamdulillah..






















No comments:

Post a Comment