Thursday, 18 June 2009

Happy Anniversary & Birthday Party

Ready... Happy wedding 11yr Anniversary & Happy Birthday to Aliq Najmi... 9 tahun

Last saturday... aku & husband buat party kat rumah... tak panggil ramai orang pun, cuma adik beradik & jiran keliling jer... kali ni tema yang kami buat red & black... Lepastu ada pertandingan Karaoke , cabutan bertuah dan pakaian tercantik...
Dah 2 tahun sebenarnya kami buat party macam ni tapi kali ni besar sikit... sebab ada panggil jiran2 sekali... Memang seronok betullah....akhirnya party habis pukul.. 4.30 pagi.. sebab semua dah syok berkaraoke...







My Daniel...







My SIL..

My jiran yang cantik manis... Aza & Sue











Kamping panggang 2 ekor... alamak, half way party dah habis... memang sedap.. yummy.....



Tengah sibuk sempat jugak aku posing dengan my best friend... ein A.K.A pikin... yang slim...












Baby Sofea ... duduk kat dalam rumah jer, tak dapat join mak su punya party...

No comments:

Post a Comment