Thursday, 30 July 2009

Ashdene

Holaaaaaa... everyone... 4 side plates n posy of flowers on top ni yang latest mel dapat semalam, jauh datangnya naik flight lagi... sebenarnya mel terpikat kat pink tu jer tapi Tini offer gd price utk set of 4 so mel pun ambil.. tapi bila tengok.. memang syok lah tak menyesal beli... tapi kan..bila tengok titik2 putih tu mengingatkan mel kepada arwah mak mel.. dulu2 mel selalu tolong dia buat bedak sejuk... hhuhuh i miss my mum very much... huhu

Selamat menjamu mata ya...



5 comments:

  1. wahhh cantik2..ermm hari tu gi rumah tini tak pulak prasan kan plate2 nie..yang posy flower tu pun cantikk..(betul ke tu nama dia)..mel beli kat ner yer..ngan k.cda ke?

    ReplyDelete
  2. Hi, it's a very great blog.
    I could tell how much efforts you've taken on it.
    Keep doing!

    ReplyDelete
  3. adui mel syantiknyer mel...akak ader cawan dier tau......TINI jual yer.....

    ReplyDelete
  4. salam mel...

    ni side plate yg mel kata tu ya..mmg cun kan...

    ReplyDelete
  5. Kak Salmi.. flower posy tu mel pun not sure nama dia... yang tu mel kirim dgn Tini masa dia pi Korea.. heheh
    OTGE.. thanks for dropping yr massage..
    Kak Hanim & Kak ani, TIni yang jual.. kalau cup n saucer pun cun kan.. mel pun tengah roger2 tini ni.. hehheh

    ReplyDelete