Thursday, 9 July 2009

EG From Mat Gebu


Salam, mel dah dapat EG dari abang Mat.... tapi mel tak sempat snap lagi, mungkin mlm nanti ya...

Untuk Mat, Mel happy dan bangga sangat dapat memiliki hadiah daripada Mat, my antik collection memang ciput sangat, jadi alhamdulillah dengan hadiah dari Mat dapatlah menyerikan lagi koleksi yang ada... ( skema jer.. heheh)

Untuk Kak Nor... terima kasih sebab menganjurkan EG kali ni, kalau ada lagi.. mel sentiasa menyokong.... well done..

2 comments:

  1. salam Mell...fuhh!! leganya saya....u tau tak, saya tulis alamat mell tak lengkap!...saya tulis pagi (2 am), lepas tu terus tertidur...dgn kertas, dgn pen serta laptop semua dok "ON"..lepas tu pagi terus tampal kat kotak...nasib baik ada number fon u...lega sebab selamat sampai..harap2 semuanya ok dan u suka yeaa....

    ReplyDelete
  2. Hi Mat... posman tadi datang, dia ada cakap alamat tak lengkap.. tapi dia tak call sebab dah agak dah rumah ni.. hehehh nampak benor selalu beli online... anyway.. thanks again ya..

    ReplyDelete