Tuesday, 28 July 2009

James Sadler

Dulu masa mel google2 nak cari teapot yang cute2 terus tergoda dengan tea pot keluaran James Sadler ni... memang mel suka sangat tengok gambar kat teapot tu... ini dia panggil "Traditional England Series" post office, red lion n traditional england houses... jom cuci mata ya..






3 comments:

  1. arhghhhh tidakkkkkk!..dah lamaaa akak mengintai1 teko nie kat ebay..tapi tak dapat2 lagi harga yang mampu nak beliii..memang cantikkk..

    ReplyDelete
  2. Kak ... hehe mel pun pejam mato jer bid.. postage sama harga barang tapi yang ni mel combine shipping so ada murah sikit arrr... hari tu mel skodeng ada design lagi cun.. sabor2...

    ReplyDelete
  3. huhu cantiknya mellllll terguda iman akak melihatnyaaaa ...

    ReplyDelete