Wednesday, 8 July 2009

Jungle Book Concert

Hari ni penat giler... malam dah lah aku tidur pukul 3 pagi tengok CNN .. pas tu pagi2 dah sibuk kat sekolah Daniel, hari ni ada final concert for this year, the whole student act.. Title.. " Jungle Book" Daniel jadi villagers, so kena pakai baju melayu, bright colour so aku pun belilah baju melayu kat Alamanda, sekali pakai raya, sebab yang tahun lepas memang dah tak muat lagi...
Bahagian early years n reception tak banyak sangat , aku rasa tak sampai 10 minit pun diorang punya part, jadi orang kampung lari2 sebab takut kan tiger...hehehhe.. tapi sebab diorang tu semua cute2 so crowd gelak sampai nak pecah perut... diorang tu comel sangat... si Frederic, siap belari lari nak pergi kat mummy dia, nasib baik Mrs Barrne sempat tangkap.. adoih la...

Gambar besoklah mama masuk kan yer Dan... Dia pun dah pandai bukak blog ni, memang happy sangatlah kalau aku letak gambar dia..

No comments:

Post a Comment