Thursday, 9 July 2009

Last day at Nexus

Hari ni aku dah agak, memang aku tahu aku mesti akan menangis punya, sebab hari ni last day for this year.. lepas ni Daniel akan cuti sebulan setengah dan akan dibuka pada 2/9/09.. Daniel pun akan naik Year 1... Aku akan rindukan kawan2 Daniel, teachers terutama Ms. Andrea... dia banyak membantu aku, dia akan balik bercuti dan berkahwin disana .

Semalam semasa aku pergi join sekolah punya picnic di presint 15, aku memakai kasut croc, dan Andrea spontan bertanya... beli kat mana? .. sebab dia looking for that too untuk bawa ke Poland, tapi dah cari a few places tak ada saiz... so pagi2 aku dah buat surprise... Daniel menyerahkan kasut croc tu kepada dia, ( paksa asben aku cari kat the curve .. beli semalam .. hahah) dan aku pun tak sangka... Andrea bergenang air mata dia, macam tak percaya... , dia peluk aku sambil ucapkan terima kasih.. sebenarnya ku ni lagilah cemeng.. then kami nangis lah bersama2... lagi touching bila dia bercakap mengenai Daniel, bagaimana perubahan Daniel dari day 1 until now..aku memang tak boleh tahan kalau tentang Daniel , aku mengharungi pahit, manis dan saat paling sukar untuk Daniel, Daniel banyak mengubah aku sebenarnya... aku tak boleh bayangkan bagaimana hidup aku tanpa dia....hukhuk

2 comments:

  1. Mell....Daniel dah start cuti....huhuhu....best laa... Skolah pun tutup sebulan lebih laa yer...

    ReplyDelete
  2. yel la Amy.. nak pi jalan pun takut HINI.. so cuti2 mesia jer lah, tunggu Aliq cuti la baru boleh jalan

    ReplyDelete