Friday, 10 July 2009

Plates n saucers

Lepas tangkap gambar EG, aku teruslah menangkap apa yang ada kat rumah..
Cup n Saucer...

Yang ni 4 season collections, tapi baru dapat sekeping.. nanti nak cari lagi 3 keping lagi..


Suka tengok collections dia, kalau boleh memang nak tambah lagi..

3 comments:

  1. lovely collection mel, dat season plate, kalau yang mcm mel punya tu, means yang gold lining masa akak skodeng ebay..susah nak dapat murah..mmg mahal..

    ReplyDelete
  2. Hi kak.. masa mel beli rasanya dlm rm100 jugak, tapi bekenan sgt , sebab tengok live kat rumak kak shida.. cantik sgt.. tapi kak shida tak nak jual dia punyer.. heheh yerlah susah nak jumpa n kumpul mcm kita..

    ReplyDelete
  3. A GOOD ONLINE EARNING OPPORTUNITY
    SEND VIDEO E-MAILS EARN MONEY ONLINE
    COMPANY NAME : MY VIDEO TALK TECHNOLOGIES PVT LTD.
    (USA BASED MNC COMPANY)
    COMPANY NEEDS ONLINE SALES EXECUTIVES / PART TIME ONLINEWORKERS.

    MORE DETAILS VISIT THIS BLOG
    A good online earning opportunity visit
    http://usafuturetechnology.blogspot.com

    www.myvideotalkindia.com/examples.asp

    SEE HERE BUSINESS OPPORTUNITY

    www.myvideotalkindia.com/business.asp

    JOIN HERE

    www.myvideotalkindia.com/enroll.asp

    REFER ID : 147676

    Or write mail : mvtharish138@gmail.com

    IF YOU ARE BANGALORIEN PLEASE ATTEND THE SEMINAR
    AT
    HOTEL 37TH CRESCENT,
    CRESCENT ROAD, NEAR MALLIGE HOSPITAL
    BANGALORE-560020
    BEFORE THAT CALL ME : +919342753925
    Visit the link
    http://bit.ly/xKfAr

    ReplyDelete