Sunday, 26 July 2009

Sebenarnya.. aku sibuk betul this week end, Saturday, aku n kakak2 aku sekeluarga berangkat ke kampung untuk menghadiri kenduri kawin sepupu aku, dah habis kenduri aku pun mengajak diorang ke bandar untuk saja jalanjalan cuci mata.. heheh , kemudian ini lah yang aku jumpa.. enamel & pinggan2 lama.. tapi dah banyak yang habis , apek tu cakap dah ada orang KL borong .. huhu , ini jer lah yang aku sempat merembat .. syok betul.. kakak2 aku pun very surporting minta kurang kalau aku memang tak reti lah....



Suka tengok mug enamel kecil ni... cute jer....
Cup kecil ni maybe utk teh cina kot aku pun tak tau le...

Piring kueh ni ajer yang ada..

No comments:

Post a Comment