Monday, 20 July 2009

Tins


Hello .. my journal today ....
Hari ni mel nak story about .. boleh lah
dikatakan.. my new toys.. apalagi tin..tin & tin..
dulu rasanya ada seketul dua jer.. sekarang dah beranak pinak dah.. sampai rasanya ada yang nak beranak lagi.. hehehhe bila nak stop ni!!
Tapi seriusly.. tengok tin tin ni terutama yang gambar cottage shop, cottage house
& cottage view tu mcm kita menikmati /
merenung lukisan.... itu yang syok tu...

Yang latest tin yang mel dapat adalah tin RA bulat tu... n a few dari Kak Shida ku sayang... heheh bodek tu , kalau ada yang cun simpan utk
mel tau!!


Okey.. itu lah sahaja coretan jurnal saya... salam sayang semua..........
















No comments:

Post a Comment