Saturday, 18 July 2009

Wall Decoration

alamak .. time rajin nak menempek.. time ni lah kamera pulak buat perangai.. semua gambo blur sikit.. huhu.. masa ambil stok tuk jual.. berkenan pulak CC ni.. colour pink gitu .. so apa lagi terus merempat 4 biji.. n selamat digunakan... enterframe sikit..








Sebenarnya kali ni nak bercerita pengenai hiasan di dinding yang ada dirumah aku .. wall shelf yang ada di dry kitchen.. yang terbaru adalah barang barang yang di rembat dari kak Shida... tapi tak sempat nak decorate lagi , menyepah sikit..









Picture wall yang amat aku gemari .. dan frame gambar tu memang ada banyak terutama dia bahagian dapur, sampai ada yang datang ke rumah nak beli pun aku tak nak jual dah... tapestry bell pull tu banyak yang tak sangka beli dimana.. sebab beli di Madinah... kebetulan terjumpa, so ambil jer, n tak sangka ramai yang minat ..














Gambar tak jelas pulak nak close-up plate dari RA collection, 'Harvest Festival' dan tapestry juga ..

















Yang ni wall grafic.. akan masuk di MHD .. tak sempat nak scan katalog lagi... senang sangat buat nyer... pakai tampal jer.
















Jam baru design antik.. dan plague lagi... tapi nampak paku .. camner nak buat yer...

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete