Tuesday, 11 August 2009

Pangkor Laut Resort .. here I come...




Hello everyone... dah hampir sebulan Daniel cuti... kami pun tak pergi mana2 so last minute v decide to go to Pangkor Island... ambil package 3D 2 N di Pangkor Laut Resort... Aku pun first time kat sini.. so bestlah sesekali dapat rest dari tugas harian kat rumah... tapi biasalah aku jadi nanny to Daniel... tak bawa helper this time.. so v just layan jer lah dia... aktiviti banyak kat beach ajer... perfect weather, perfect beach... everything is perfect to me...
My opinion .. let me tell u this.., make sure u come over here with your love one....... coz there's not much activities do to.... ops.. heheh.. unless u all love sun bathing and enjoy the food the whole time.... which is what v like doing..

So sesiapa yang nak honeymoon tuk kali keberapa tu.. bolehlah tengok kat website dia..

No comments:

Post a Comment