Thursday, 3 September 2009

Mell's mail

Salam ramadhan semua... dah lama blog ni mcm tak bernyanwa.. sebenarnya aku yang tak sempat nak online kerana sibuk didapur n menguruskan anak2.. tapi minggu ni Daniel dah masuk new term.. so dapatlah aku mengadap laptop dan menjengah blog kawan2 semua..

Hari ni aku nak share mail box yang dah lama ngidam akhirnya dapt lah memilikinya.. lukisannya sangat halus dan kemas , sesuai pula ngan colour shabby .. memang best..

Alamak .. tak tau nak borak apa lagi, so simple.. agaknya perut kosong so idea pun mcm nyorok tak kuar2 .. huhu..

Jumpa di lain hari yer... enjoy..




2 comments:

  1. arghhh sweetnyer mel, surely mahal postage dia sbb saiz dia besar..tapi memang berbaloi to own it..really nice..

    ReplyDelete
  2. comel n sweeeeetsangat2...adusss!~ tempah kt mn ni sist?? :D

    ReplyDelete