Wednesday, 15 April 2009


Daniel is " Special Child"..

Daniel dilahirkan pre-mature 8 bulan.. tapi berat ok.. 3.02kg, semuanya looks normal..tapi dlm beberapa bulan.. aku mula hairan , kenapa baby aku ni macam ni.. tak gelak bila diagah.. no eye contact.. so bila bawa jumpa doc. semua cakap ok.. aku pun lega .. happy...

Tapi sampai 3 tahun aku masih tak puas hati.. naluri ibu always right.. mum knows better.. so setelah dibuat mcm2 test, terapy, mcm2 lagi so doc sah kan yang anak aku Mild Autism...

Daniel

Ini lah Daniel.. memang susah lah kalau nak suruh dia pose yang cute2.. memang susah..
Hella.. hello... ... sebenarnya saja jer bukak blog ni.. bukan ada yang menarik pun... tapi syok pulak tengok org punya blog so saja lah nak buat kalau kawan2 nak share kretiviti pun boleh.. mel pun banyak share juga dari org punya blog... n also untuk buah hati pengarang jantung mama & papa.. Daniel.. suka sangat kalau tengok gambar dia..