Wednesday, 24 June 2009

My Garden

Seronoknya hari ni... lepas hantar Daniel... tengok bunga bunga yang mekar.... pokok pokok yang hijau... tenang dan segar.... happy sangat............ tak sia sia aku n bibik bertungkus lumus selama ni nak mencantikkan ruang taman ni...



































Daniel's show

Pagi tadi kelas reception & early years buat stage show, parent dijemput, semua student n teachers pun ada... Daniel memang excited sangat , rupanya Mrs Saad janji nak belanja ice cream after the show.. no wonder.. huh, so masa drive ke sekolah aku sapa Daniel..." Dan... when u on the stage , u must look for me ya coz im there watching your show" ... Daniel say..." Ok.. ma.." n sambung membuli bibik ida...
Sebab pengalaman yang lepas.. Daniel macam tak nampak aku.. beria ia aku melambaikan tangan kepada Daniel.. dia buat de'k jer...

Bila aku tengok tadi banyak betul perubahan Daniel, kalau dulu dia pemalu, tak confident tapi tadi aku tengok .. bukan main excited , tak malu dan confident.. tapi bila turn Daniel baca petikan drama tu dia tergagap sekejap... dengan bantuan Ms Andrea... ok semua selesai... well done!!

Alhamdulillah..






















Thursday, 18 June 2009

Happy Anniversary & Birthday Party

Ready... Happy wedding 11yr Anniversary & Happy Birthday to Aliq Najmi... 9 tahun

Last saturday... aku & husband buat party kat rumah... tak panggil ramai orang pun, cuma adik beradik & jiran keliling jer... kali ni tema yang kami buat red & black... Lepastu ada pertandingan Karaoke , cabutan bertuah dan pakaian tercantik...
Dah 2 tahun sebenarnya kami buat party macam ni tapi kali ni besar sikit... sebab ada panggil jiran2 sekali... Memang seronok betullah....akhirnya party habis pukul.. 4.30 pagi.. sebab semua dah syok berkaraoke...







My Daniel...







My SIL..

My jiran yang cantik manis... Aza & Sue











Kamping panggang 2 ekor... alamak, half way party dah habis... memang sedap.. yummy.....



Tengah sibuk sempat jugak aku posing dengan my best friend... ein A.K.A pikin... yang slim...












Baby Sofea ... duduk kat dalam rumah jer, tak dapat join mak su punya party...

Tuesday, 16 June 2009