Saturday, 16 January 2010

Burung Putih

Salam semua... selama beberapa bulan ni mel menyepikan diri ekoran anak mel yang bercuti sekolah, so spend time dengan family... bercuti di Phuket... so bila shopping kat mall di sana sure naik kat bahagian rumah.. kot2lah ada yang berkenan.. tak sangka kat sana juga sudah banyak barangan hiasan ala inggeris, tapi harganya sangat2 mahal berbanding di sini.. so inilah hasilnya yang mel sempat beli sebab berkejar2 dengan Daniel.. dia nak ke tempat games beli Transformers, heheh... jangan tersalah pandang yer.. yang mel beli porselin burung putih tu... tak tau kenapa berkenan pula masa tengok tu... dan harganya agak2 boleh lah... okeis, sampai jumpa dilain hari.....
Wasalam..





No comments:

Post a Comment