Monday, 25 January 2010

Cup, mug n pillow

Salam semua... hari ni mel nak update sikit lah barang hiasan yang ada kat rumah mel, set cup n saucer ni memang istimewa , kirakira dah 5 tahun milikinya, itupun mel beli masa melawat kakak mel kat Jepun... n made in jepun ler kan.. heheh , rasanya masa mel beli design ni memang dah pupus kot kat sana yang mel dapat ni pun used item.... tapi mel suka sebab cawan dia besar.n murah jugalah ... masa kat sana ada banyak jugalah set yang mel sempat rembat sebab kalau nak beli kat mesia memang tak mampu, insyaAllah di entry lain kali mel akan keluarkan set yang kat almari tu yer...
closeup kat mo**** dia..







Lagi nak cerita...
Rasanya pillow "home sweet home" ni dah lama blogger semua buat collection right..tapi mel baru dapat.. hehhe sebenarnya nak tempah dari amy (amelia) .. rupa2nya hah .. pagi tadi tiba2 jer datang bagi ni kat mel n kakak mel.. punyalah suka.. amy nak lagi.. heheh suka sangat.. thanks amy..ingat nak belajar dengan amylah buatnyer... so cute...lagi satu, love heart ni memang tunggu lama betul.. hahha sampai mel pun dah lupa dulu punya order... tapi yerlah kak umi memang sibuk so malas nak kacau kak umi... berkat kesabaran hehehhe dapat 2 minggu lepas... huh!!



Apa lagi nak cerita ya... jom sambung cucimata...
Mug ni mel baru beli kat Hatyai, first time tengok mel memang dah suka sebab gambar teko2 tu n kepala terus teringat bag harrods yang mel ada ternampak dalam ebay .. gambar cawan2 memang nak cari juga.. so mel beli ler yang ni dulu... mell kitchen tu siapa lagi yang lukis yer.. rasanya sumer dah tahu kot.. hehhehe .. harap2 lepas ni kak mel order boleh le bagi diskaun yer sue.. cantik n kemas jer lukisan sue kak mel suka sangat..




2 comments:

  1. What a Nice Gift idia, it may BE lESS Expensive, But the Effort and Love attached to the Process of Printing those mugs are Definitely Priceless.Not to Mention that Those are Really cute..
    Custom Enamel Mug

    ReplyDelete
  2. Gr8 to see your articales which is written will hape you had spend lot of time to write such a nice blog post about Custom Enamel Mug

    ReplyDelete