Friday, 8 January 2010

Geram dan sedih....

Salam semua... sebenarnya memang lama mel menyepikan diri ingatkan nak berehat sekejap.. akhirnya jadi lama pula.. dan tetiba hari ni terdatang pulak semangat untuk update blog ni n kedai... dah pulak terlebih rajin so pergilah keblog kawan2 dialam maya yang lain... so nak dipendek kan cerita mel sangat terkejut apabila terjumpa blog kakak , yes memamg mel anggap sebagai kakak sendiri, dia pun selalu membeli barang dengan mel, n mel pun pernah beli barang dengan dia... amat mengejutkan... banyak gambar2 barang jualan di kedai mel diambil bebulat2nyer oleh kakak tu untuk dijadikan barang jualan dikedainyer.. huhu mel memang tak percaya, terasa macam kena tikam dari belakang... memang tak percaya... sepanjang mel berniaga di WMC atau di blog memang tak pernah mel curi gambar dari blog orang lain... sebab mel tahu bagaimana susahnya menagkap gambar, crop, edit , save... dan kakak ni sedap jer dia curi gambar dari hasil usaha orang lain ...mel memang malas nak cakap pasal hukum hasil jualan dia, mel tak layak... cuma mel memang sakit hati...!!! tangan ni pun menggeletar sebenarnya... dulu masa mel kat wmc terbaca bagaimana perasaan Loli ( niaga bag) masa org curi gambar dia, sekarang mel betul2 faham bagaimana perasaan dia masa tu...

Kepada kakak ni... mel memang tak ada apa nak cakap kat dia, fikirlah sendiri...

Maafkan mel , hanya nak melepaskan rasa sakit hati, sedih sahaja kat sini...

Wasalam....

Ini diantara gambar yang dicuri.. ini gambar dari kedai / blog mel..

ini dari blog dia... ada banyak lagi, tapi set quilt ni yang paling susah sebenarnya untuk ditangkap....

No comments:

Post a Comment